Aannemersbedrijf

Wensen aangeven bij aannemersbedrijf 

Google eens op het woord ‘aannemersbedrijf’ en ontdek de ruime keus. Zie dan maar eens dé juiste aannemer voor jullie nieuw te bouwen huis te vinden. Het kan een klus zijn, maar wel een belangrijke keus om tot een goede samenwerking te komen.

Verhalen over aannemersbedrijven met net-niet-deskundige medewerkers zijn er genoeg, maar vergeet niet dat er nog veel meer –vaak niet vertelde – verhalen zijn over aannemers die uitstekend werk leveren. Een gepassioneerde vakman met een deskundige kijk op het bouwen van een huis, dat is waar u naar op zoek bent… Kortom, kies het aannemersbedrijf dat bij u past.

Vakmanschap

Er zijn genoeg gerenommeerde aannemers- en bouwbedrijven te vinden waar ambachtelijk vakmanschap en duurzame kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo’n aannemer weet, na vaak jarenlange ervaring, precies hoe een woning wordt gebouwd of kan worden verbouwd.

Aannemersbedrijf weet raad

Stel u heeft een bouwkavel gekocht en gaat op zoek naar vakmensen. Vraag dan gerust eens goed om u heen naar ervaringen van andere kavelkopers en bewoners van nieuwbouw huizen. Wat zijn de ervaringen met bepaalde aannemersbedrijven en wat zijn uw wensen als het draait om een eigen huis te laten bouwen.

Heeft u nog niet helemaal een duidelijk beeld voor ogen hoe de bouw van een woning gaat? Stel gewoon alle vragen, want het aannemersbedrijf weet raad. Zij bezitten de ervaring en vakmanschap om – soms met onderaannemers – de gewenste villa of dat statig herenhuis te realiseren.

Noteer in ieder geval alle afspraken ook zelf, onderhandel gerust over de prijs en zet alle bouwactiviteiten in een contract. De komende periode waarin de woning wordt gebouwd zullen jullie veel contact met elkaar hebben, dus het is wel zo fijn als er een klik is tussen de aannemer en de toekomstige bewoner(s).

Vind een bouwbedrijf en/of architect

Aannemersbedrijf

Bouwbedrijf Gorate | Kenmerken van de Twentse bouwstijl

Ze woonden eerst aan de overkant van de weg. Door een ‘rood voor rood’-regeling kwam een bouwkavel vrij. John en Kirsten lieten daarop een huis bouwen, verwant aan de bouwstijl van een Saksische boerderij. Zij wonen nu, samen met hun drie kinderen, ruim een half jaar in hun nieuwe huis.

Aannemersbedrijf

Wens: energieneutraal bouwen

Energieneutraal bouwen: de wens van bewoners Ellen en Oscar, met houtskeletbouw. Via internet kwamen zij bij de Duitse prefab bouwer KAMPA. Samen met de huisarchitect werd er geheel naar eigen wens en inbreng een villa ontworpen, voorzien van hoogstaande, duurzame ‘snufjes’ zoals zonnecellen, warmtepomp, tripleglas.

Alles behalve… wit met rieten dak

Het is steeds vaker nog tropisch warm als we eind augustus schrijven. Onder de rook van Rotterdam gaan we langs de ringvaart op visite bij het landhuis van Mirjam en Cas. Een huis dat op charmante en subtiele wijze kleiner lijkt dan het van binnen feitelijk is. 

“Er was niets wat niet kon.”

De woning op de laatst verkochte kavel wordt ook met veel plezier en naar alle tevredenheid bewoond. “We wonen hier nu drie maanden, dus aan de tuin wordt nog gewerkt”, verontschuldigt de eigenaar zich. Voor ons maakt dat niets uit, want we krijgen binnen een uitgebreide rondleiding langs alle vertrekken.

witte schuurwoning

Degelijk, doorzon, design

De woning die het onderwerp is van deze reportage is vooralsnog voor ons een verrassing want dit witte, moderne woonhuis dat ons door Esbi Huis wordt aanbevolen is bij wijze van introductie opgenomen in een resort-achtige omgeving, nog wel in de lieftallige entourage van Uniq resorts. Om precies te zijn staat het huis nu op Harderwold, een luxe golfresort bij Zeewolde met volop fraaie recreatiewoningen in een groene en waterrijke omgeving. Maar er kan geen misverstand over bestaan: Esbi Huis bouwt diverse fraaie villa’s ook voor u als particulier en wel op elke plek in Nederland! We zijn dus benieuwd naar de buitenkant en nog meer naar de mogelijkheden in het interieur. We worden niet teleurgesteld, kijk mee en geniet.

moderne schuurwoning

Een visioen van vijf schaapjes

Het zijn koude nachten soms in november. Het heeft gevroren dat het kraakt, maar het moderne landhuis van Hilde, Dirk en hun drie kinderen geeft krimp noch kraak. Het gloort in de warme zonnestralen en toont duidelijk haar karakter: een landhuis naar de vorm van bijvoorbeeld een forse schuur. Maar een echte schuurwoning is het ook weer niet. We zien een ferm rieten dak maar de typische Brabantse knik zit er juist niét in. Presolid Home en Building Design zijn er weer in geslaagd om een woning te realiseren die wel degelijk in de regio thuishoort en toch van deze tijd is. Hilde en Dirk zijn erg tevreden, hebben er inmiddels een zomer op zitten en tonen ons deze frisse woning op een milde terp, die binnenkort vijf schaapjes(!) rijker zal zijn. Dit is bijna letterlijk ‘schaapjes op het droge hebben…’

witte schuurwoning

Zicht op Gooimeer

Ze wilden het liefst in Naarden blijven wonen, maar dan aan het water. Dat was een wens van José en Bert-Jan. Onverwacht ging deze wens in vervulling. Zij wonen nu in een huis op het Naardereiland, pal aan het water met uitzicht op het Gooimeer. Een uitzicht dat nooit gaat vervelen.

moderne schuurwoning

Villabouw in de stijl van Dudok

Inmiddels, het is begin maart 2017, is de woning van binnen en buiten gereed en mogen wij een kijkje komen nemen. “Ik ben trots op onze woning!”, verklaart Sandra. Deze woning is ontworpen in Dudokstijl en is met het samenspel van strakke lijnen en de ronde vorm een echte blikvanger. 

Bestel nu een proefnummer Kavel & Huis