Houten huis bouwen

Wilt u een houten huis bouwen? Er zijn houten huizen in diverse stijlen. Of u nu liever voor een klassieke woning gaat, of juist een origineel ontwerp mooi vind. Of weet u nog niet zo goed wat u precies wilt? Inspiratie voor het bouwen van een eigen houten huis doet u op bij Eigenhuisbouwen.nl. Bekijk voorbeelden van houten huizen, die gebouwd zijn door de bij ons aangesloten bouwbedrijven.

Eigen houten huis bouwen?

Wij bieden u de bekendste leveranciers voor het bouwen van een eigen houten huis. Een grote bekende leverancier van houten huizen, zoals Scanabouw, laat zien wat zij als een van de hoofdleveranciers in het bouwen van houten huizen in Nederland kunnen bieden! Finnlogs Houtbouw, ook een bekende, bouwt ook de meest prachtige houten huizen voor u in Nederland.

Houten huis bouwen?

Als u uw eigen houten huis wilt bouwen, dan heeft u natuurlijk een architect en/of bouwbedrijf nodig. Begin direct met zoeken! Waar in Nederland u ook een houten huis wilt laten bouwen. Wij bieden u een overzicht aan bouwbedrijven en architecten in heel Nederland.

Magazine Kavel & Huis

In het gerenommeerde magazine Kavel & Huis vindt u een overzicht van  houten huizen in diverse bouwstijlen. Geweldig als inspiratie voor het bouwen van een eigen houten huis. U kunt nu gratis en vrijblijvend eenmalig een proefnummer van Kavel & Huis aanvragen. Met ook een leuke vrijblijvende aanbieding voor meerdere nummers.

Bestel nu een proefnummer Kavel & Huis