Livingstone Villabouw | Een prachtig schuurwoning ontwerp

schuurwoning ontwerp

Wilt u een schuurwoning laten bouwen? Doe inspiratie op met dit mooie schuurwoning ontwerp. Dit prachtige ontwerp is een combinatie van landelijke en moderne invloeden.

Details van de schuurwoning

De donkere stenen en donkere kozijnen en dakoverstekken geven deze woning een warme uitstraling. De berging is aan de voorzijde gemetseld in dezelfde donkere steen als de woning. De voorzijde van de woning waarborgt de privacy van de opdrachtgever. De achterzijde van deze woning bestaat grotendeels uit glas waardoor u verzekerd bent van een royale lichtinval! Links van de woning is een berging gecreeerd, gemetseld in dezelfde warme steen als de woning. Aan de rechterzijde loopt de voorgevel door.

Schuurwoning ontwerp

Deze woning kent vele indelingsmogelijkheden. Via de entree heeft u toegang tot de hal, de woonkamer, keuken en eetkamer met schitterende vide. Ook zijn op de begane grond 2 werkkamers, een televisiekamer en een bijkeuken gerealiseerd. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, waarvan een met ruime inloopkast en eigen badkamer, een tweede badkamer en een technische ruimte. Via een vlizotrap is de tweede verdieping te bereiken.

Meer over de schuurwoning

Type afgebeelde woning: Schuurwoning
Prijsindicatie v.a./m3: Op aanvraag
Bouwwijze: Hoogwaardig prefab casco met traditionele afwerking
Architect: Livingstone Villabouw

Afmetingen

Bebouwd oppervlakte: 193 m2
Afmeting woning lengte x breedte: 17,7m x 8,6m
Oppervlakte begane grond: 152 m2
Oppervlakte verdieping(en): 152 m2
Minimumgrootte kavel/opzet kavel geschikt: Naar wens opdrachtgever

Meer informatie

Naam: Livingstone Villabouw
Tel.: 076 – 5 735 735
E-mail: info@livingstone.org

Tekst: secretariaat Kavel & Huis

Bestel nu een proefnummer Kavel & Huis