Architecten Studio-PLS | Schuurwoning in een Vinexwijk

Schuurwoning in een Vinexwijk

De Longhouse is gebouwd aan een rivier tussen een open polderlandschap en een drukke Vinexwijk. De stijl is ‘modern rustic’, met een balans tussen comfortabele high-tec en aangename rustieke elementen. Van buiten is de uitstraling ingetogen en bescheiden, van binnen rijk, ruim en licht. Het slaapprogramma zit in de kelder, onder waterpeil, zodat er op de begane grond een royale ruimte ontstaat voor een enorme vrije hoogte met veel noorderlicht.

Schuurwoning in een Vinexwijk

De kozijnopeningen, felsnaden, dakramen en zonnepanelen zijn uitgelijnd op de breedte van de verticale gevellatten, zodat een vanzelfsprekend beeld ontstaat. De verhoogde living vormt een dijk, die zowel uitzicht over het landschap als geborgenheid aan lager gelegen woonkeuken biedt. De ruime entree vormt een bufferruimte. De naadloos aansluitende berging vormt een privacy biedend waterterras.

Meer over de schuurwoning

Type afgebeelde woning: Schuurwoning Longhouse Studio-PLS
Prijsindicatie v.a./m3: 460,- Euro
Bouwwijze: kelder: gietbouw, boven maaiveld: stapelbouw
Architect: Architecten Studio-PLS

Afmetingen

Bebouwd oppervlakte: 150 m2
Afmeting woning lengte x breedte: 19x7 meter
Oppervlakte begane grond: 132 m2
Oppervlakte verdieping(en): 180 m2
Minimumgrootte kavel/opzet kavel geschikt 20x15 meter

Meer informatie

Architecten Studio-PLS
Tel.: 0647908930
E-mail: r.eijsbouts@studio-PLS.nl

Tekst: secretariaat Kavel & Huis

Bestel nu een proefnummer Kavel & Huis