Finnhouse Houtbouw B.V | Schuurwoning met een moderne stijl

schuurwoning bouwen

Wilt u een schuurwoning bouwen? Doe inspiratie op met deze moderne schuurwoning.

Een moderne schuurwoning bouwen

Modern en robuust wonen met een duurzaam karakter, dat is een Finnhouse Schuurwoning. Het stalen dak geeft de woning een moderne uitstraling, in combinatie met de glasgevel aan de tuinzijde en de buitengevel van stucwerk en hout. De triple beglazing plaatsen we direct tussen de houten palen en liggers, waardoor we openheid en rust creëren.

Van binnen is de woning een samenspel van elementen die harmonieus samen gaan: houten constructie, stalen deuren en stalen trap, betonlook vloer en wit gestuucte wanden. Modern, maar tegelijk sfeervol! Door de grote glaspartijen is er veel daglicht en zijn er zichtlijnen met de omgeving.

Levensloopbestendige schuurwoning

Deze schuurwoning is levensloopbestendig: alle primaire voorzieningen zijn op de begane grond. De berging is te koppelen aan de woonkamer om nog een extra slaapkamer of werkkamer te benutten. De vide zorgt voor openheid en voor contact tussen de verdiepingen. De eetkamer en keuken zijn op de tuin gericht en door de glasgevel en openslaande tuindeuren is er veel contact met buiten.

Elke Finnhouse woning is geheel naar eigen wens in te vullen, is uniek en past bij u en de bouwlocatie. Zie voor voorbeelden:
www.finnhouse.nl en www.schuurwoning-bouwen.nl

Meer over de schuurwoning

Type afgebeelde woning: Schuurwoning
Prijsindicatie v.a./m3: E 450,- inclusief BTW
Bouwwijze: Paal & Balk systeem (Post&Beam) – houten frameerk met Houtskeletbouwelementen en glas Architect: Finnhouse Houtbouw B.V.

Afmetingen

Bebouwd oppervlakte: 170 m2
Afmeting woning lengte x breedte: 13,5 x 12,5m
Oppervlakte begane grond: 125 m2
Oppervlakte verdieping(en): 52,5 m2 op 1,5m hoogtelijn Minimumgrootte kavel/opzet kavel geschikt: ca 400 m2

Meer informatie

Naam: Oscar Walraven
Tel.: 073-6111005
E-mail: info@finnhouse.nl

Tekst: secretariaat Kavel & Huis

Bestel nu een proefnummer Kavel & Huis