Brand BBA | BBA Architecten: een schuurwoning laten bouwen

Wilt u een schuurwoning laten bouwen? Doe inspiratie op met deze geweldige schuurwoning van BBA Architecten. In deze modern vormgegeven schuurwoning is het heerlijk leven. De grote glaspartijen in de achtergevel garanderen een zee aan licht in de woning. De grote raampartijen bieden ook maximaal zicht naar buiten, zodat het luxe buitenleven ook binnen volledig wordt ervaren.

Details van de schuurwoning

De gevels en het dak worden uitgevoerd in donker geprepatineerd zink. De entree in de voorgevel en de carport zijn voorzien van verticaal aangebrachte houten latten. Deze stijlvolle elementen geven een elegant accent aan de stoere zinken gevels.

Het interieur

De begane grond bestaat bijna geheel uit één grote leefruimte, van waaruit de bewoners een panoramisch uitzicht over het water hebben. Binnen zijn de houten spanten zichtbaar omdat de kap volledig in het zicht is. De ruimtelijke beleving is dan ook van zeer hoog niveau. De master bedroom met badkamer en royale garderobe bevind zich in het bijgebouw waardoor alle belangrijke functies op één woonlaag zijn gesitueerd. De overige ruimten zoals de wijnkelder, sauna, slaapkamers en badkamer bevinden zich in het souterrain welke grenzen aan de patio.

Meer over de schuurwoning

Type afgebeelde woning: Schuurwoning
Prijsindicatie v.a./m3: op aanvraag
Bouwwijze: Traditioneel Architect: Brand BBA | BBA Architecten

Afmetingen

Bebouwd oppervlakte: 233 m2
Afmeting woning lengte x breedte: Oppervlakte begane grond: 175 m2 Oppervlakte verdieping(en): 185 m2
Minimumgrootte kavel/opzet kavel geschikt: 600 m2

Meer informatie

Naam: Brand BBA | BBA Architecten
Tel.: 078 691 9211
E-mail: jaap.brand@brandbba.nl

Tekst: secretariaat Kavel & Huis

Bestel nu een proefnummer Kavel & Huis