Architect JADE | Schuurwoning

Zoekt u een schuurwoning architect? Op eigenhuisbouwen.nl doet u schuurwoning inspiratie op. Bekijk diverse woningen en vergelijk bouwbedrijven en architecten. Deze woning is gebouwd door JADE Architecten.

Schuurwoning in Bruchem

In het Gelderse Bruchem wordt op het terrein van een voormalige kwekerij een kleinschalige ontwikkeling gerealiseerd, bestaande uit drie aaneengeschakelde percelen. Het kavel waarop de schuurwoning wordt gebouwd is gelegen aan een rustige landweg omringd door het groen, en voegt zich door zijn vorm en typologie in de bebouwing van het buitengebied. Het robuuste materiaalgebruik en de stalen spantconstructie geven de woning een landelijk-industrieel karakter dat past bij zijn omgeving.

Schuurwoning met bijgebouw

Het royale perceel biedt plaats aan de schuurwoning en een bijgebouw in dezelfde vormentaal. Dit ensemble van twee gelijkwaardige volumes, geplaatst aan de buitenranden van het kavel, omsluit een intieme binnentuin. De gevels aan de binnentuin verbinden het interieur met het exterieur middels glas en schuifpuien over een volle 22m, terwijl de overige gevels meer gesloten zijn en af en toe een doorkijk bieden naar de omgeving. Alle woon- en slaapfuncties bevinden zich op de begane grond, gelegen aan de tuin. De eerste verdieping beslaat slechts een gedeelte van de woning en is bestemd als gastenverblijf.

Meer over de schuurwoning

Type afgebeelde woning: Schuurwoning Bruchem
Prijsindicatie v.a./m3: op aanvraag
Bouwwijze: giet- en stapelbouw
Architect: JADE architecten

Afmetingen

Bebouwd oppervlakte: 170m2 (BVO)
Afmeting woning lengte x breedte: 20,8×8,2
Oppervlakte begane grond: 127m2 (GO)
Oppervlakte verdieping(en): 55M2 (GO
Minimumgrootte kavel/opzet kavel geschikt: 1500m2

Meer informatie

Naam: JADE architecten – E.A. de Jager
Tel.: 06-29192505
E-mail: info@jadearchitecten.nl

Tekst: secretariaat Kavel & Huis

Bestel nu een proefnummer Kavel & Huis