Finnhouse Houtbouw B.V. | Finnhouse schuurwoning

Finnhouse schuurwoning

Modern en robuust wonen met een duurzaam karakter, dat is een Finnhouse schuurwoning! De eenvoud en functionaliteit van de hoofdvorm zorgen voor een statement in aanzicht en een binnenruimte met veel volume, licht, transparantie en uitzicht. Het gebruik van gelamineerde houten paal&balk constructie gecombineerd met grote driedubbel geisoleerde glaspartijen direct tussen de palen zorgen voor openheid, veel daglicht en zichtlijnen met de omgeving.

Finnhouse schuurwoning

Duurzame materialen zorgen voor een comfortabel dampopen leefklimaat en een energieneutrale woning. Stalen dakplaten geven het dak een moderne uitstraling. Het overstek accentueert de houten vakwerkconstructie. Houtskeletbouwdelen zijn afgewerkt met geschaafde geveldelen. De woonkamer en open keuken kenmerken zich door een grote open ruimte waarin comfort en functionaliteit centraal staan. De vide zorgt voor hoogte en ruimte dat door de houten delen toch sfeervol aanvoelt. Rust is wat u ervaart in deze moderne houten woning.

Een woning naar eigen wens

Door de slaapkamer en badkamer op de begane grond is de woning levensloopbestendig. Elke Finnhouse woning is geheel naar uw eigen wens in te vullen, uniek en past bij de bewoner en locatie! Zie voor voorbeelden: www.schuurwoning-bouwen.nl of www.finnhouse.nl

Meer over de schuurwoning

Type afgebeelde woning: Finnhouse Schuurwoning
Prijsindicatie v.a./m3: € 450,-/m3 incl BTW sleutelklaar
Bouwwijze: Paal & Balk systeem – houten framewerk met Houtskeletbouwelementen en glas
Architect: Finnhouse Houtbouw B.V.

Afmetingen

Bebouwd oppervlakte: 155 m2 inclusief veranda
Afmeting woning lengte x breedte: 11m x 10,5m
Oppervlakte begane grond: 115m2
Oppervlakte verdieping(en): 85m2 op 1,5m hoogte lijn
Minimumgrootte kavel/opzet kavel geschikt: 350 m2

Meer informatie

Oscar Walraven
Tel.: 073-6111005
E-mail: info@finnhouse.nl

Tekst: Secretariaat Kavel & Huis

Bestel nu een proefnummer Kavel & Huis