Villa Delphia | Eigentijdse schuurwoning

eigentijdse schuurwoning

Deze schuurwoning is ontworpen in een eigentijdse architectuur op een landelijke locatie. Het materiaal- en kleurgebruik van de schuurwoning is afgestemd op de omgeving. Naar de noord-oostzijde – de straatzijde – is de woning meer gesloten, naar de tuinzijde is veel glas toegepast, zodat veel licht in de leefruimtes binnen kan dringen en de binnen- en buitenruimtes in elkaar overvloeien. Toegepaste materialen zijn onder andere: leien voor gevel en hellend dak, gevelstucwerk en houten delen. Ruime overstekken scheppen een mooie schaduwwerking en geven diepte aan het ontwerp.

De leefruimte van de eigentijdse schuurwoning

De leefruimte loopt van de voorkant tot aan de achterkant van de woning en is door de grote raampartijen vooral op de tuin gericht (zuid- en westzijde). Op de noordzijde liggen de entréehal en de bijkeuken als energetische buffer. De studie- en logeerkamer ligt aan de tuin met directe toegang tot de veranda. Deze ruimte kan in de toekomst flexibel gebruikt worden als slaapkamer en maakt deze woning toekomstbestendig.

Meer over de schuurwoning

Type afgebeelde woning: Schuurwoning
Prijsindicatie v.a./m3: op aanvraag / afhankelijk van de wensen
Bouwwijze: traditioneel of systeembouw naar keuze
Architect: Villa delphia

Afmetingen

Bebouwd oppervlakte: 151 m2
Afmeting woning lengte x breedte:1 6.5 x 10,9 m1
Oppervlakte begane grond: 119 m2
Oppervlakte verdieping(en): 88 m2
Minimumgrootte kavel/opzet kavel geschikt: naar wens opdrachtgever

Meer informatie

Naam: Villa delphia
Tel.: 0418 63 91 98
E-mail: info@villadelphia.nl

Tekst: secretariaat Kavel & Huis