Büdenbender Hausbau -Moderne Villa -Plusenergiewoning Satchmo

Moderne bouwstijl
Naar gegevens woning
Klik op grote foto voor diashow
Lees meer

Plusenergiewoning Satchmo Netphen-Hainchen
De Plusenergiewoning Satchmo staat voor eigentijds en duurrzaam wooncomfort.
Specificaties:
• Afmetingen: 13,40 m x 12,30 m
• Vloeroppervlakte DIN: 248,69 m2
• Netto vloeroppervlakte: 205,66 m2

Plus energiehuis met veel pluspunten
Plusenergiewoning Satchmo is een bijzondere woning qua design en comfort. Wit stucwerk en grootformaat panelen met houtlook komen samen in een modern, stijlvol ontwerp.
Plusenergiewonning Satchmo heeft een groot balkon, een loggia en twee terrassen. Maar ook binnen heeft de woning veel te bieden. Op een totale woonoppervlakte van 206 m² vinden we twee royale verdiepingen. De muren zijn deels bekleed met natuursteen. De bovenverdieping bestaat uit twee ruime kinderkamers, een slaapkamer met aangrenzende dressing en een grote luxe badkamer.De woonkamer, een studeerkamer, een gastenbadkamer en de grote keuken met eethoek bevinden zich op de begane grond.

Vooral de keuken is bijzonder: een stevige eikenboomstam als werkblad zorgt voor een natuurlijke, enigszins rustieke en toch moderne flair. En omdat buiten eten bij mooi weer nog lekkerder is, kan de keuken in de zomer gewoon doorgetrokken worden naar het terras.Satchmo kenmerkt zich ook door een intelligent drempelloos ontwerp.De kantoorruimte op de begane grond kan worden gebruikt als slaapkamer en de open wanddelen kunnen worden afgesloten.

Doordat de keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer dan gelijkvloers zijn, is ook comfortabel wonen op oudere leeftijd mogelijk.De woning beschikt over technische innovaties: het Vitocomfort 200 smart home-systeem van Viessmann maakt het leven gemakkelijk met de netwerkverbinding voor alle technische apparaten. Met een app op een smartphone zijn bijvoorbeeld lampen, rolluiken en verwarming te bedienen. Het hele huis is slim en doordacht – van de indeling en de inrichting tot buitengewone details.

Büdenbender Hausbau GmbH
Büdenbender Hausbau GmbH Frederik Hendriklaan 18
4301NX ZIERIKZEE

+31 612 793220

www.buedenbender-woningen.nlBezoek website bedrijf
Deze pagina delen
Bestel nu een proefnummer Kavel & Huis