Bouwbedrijf Brummelhuis

Miv 2019 verhuisd van Zwolle naar Deventer . Nieuwe Showroom!

Thuis in Bouwen

U bent op zoek naar een uniek en persoonlijk ontwerp geheel toegesneden op uw situatie. Wij bieden u de mogelijkheid om uw woonwensen om te zetten in een concreet ontwerp, passend binnen uw budget en duurzaam gerealiseerd. Onze architecten zijn u graag van dienst. Samen met u inventariseren wij uw programma van eisen, de door u gewenste bouwstijl en het bijbehorende budget. Wij vertalen uw wensen en ideeën in een exclusief bouwplan, uniek voor u ontworpen.

In dit spanningsveld, tussen droom en werkelijkheid, gingen vele opdrachtgevers u al voor. Wij laten u graag diverse voorbeelden hiervan zien.
Hoe wenst u te wonen en wat zijn uw verwachtingen? Wilt u 4 of 5 slaapkamers? Misschien denkt u aan een kantoor/werkkamer of slaap- en badkamer op de begane grond. Tuingericht of straatgericht wonen, waar gaat uw voorkeur naar uit? Houdt u van zonlicht, ruimte of meer van beslotenheid? Wilt u een kelder, erker, schoorsteen, tuinkamer, veranda, dakkapel, vide, eetkeuken, etcetera.

 

Ook horen we graag uw wensen voor de nabije toekomst.

Wat past bij u? Welke uitstraling moet het ontwerp krijgen? Droomt u van klassiek en nostalgisch? Of gaat u voor modern en zakelijk. Wie weet wordt het traditioneel. Of voelt u meer voor een landelijk ontworpen woning? Wat u ook kiest, bedenk wel dat een beeldkwaliteit- en bestemmingsplan hierin mede bepalend zijn. Niet alles mag en kan op uw kavel.

Met alleen de kavel en het huis bent u er nog niet. Denk ook aan de kosten voor de aanschaf van een keuken, de aanleg van een tuin, de bestrating, wand-en vloerafwerking en de inrichting van het huis.
Dit geldt ook voor legeskosten (vergunningen) en de benodigde aansluitingen (gas, water, electra, riool, etc). Ook kan een eventueel benodigde diepere/andere fundering extra kosten met zich meebrengen.

Bouwbedrijf Brummelhuis Maagdenburgstraat 18
7421ZC DEVENTER

0570 - 248 500

www.brummelhuis.nlBezoek website bedrijf
Deze pagina delen
Bestel nu een proefnummer Kavel & Huis