Atelier 3

Ons specialisme is het ontwerpen, tekenen en begeleiden van bijzondere landhuizen en unieke villa’s. Klassiek of eigentijds, romantisch of eigenzinnig. Maar altijd met oog voor kwaliteit en voor het aansprekende detail. Juist dat kenmerkt een ontwerp van Atelier 3.

Atelier 3 werkt niet met vaste aannemers. Wij hebben geen financiële banden of vaste afspraken met aannemers of leveranciers. Voor ieder bouwproject wordt in samenspraak met de opdrachtgever de meest geschikte aannemer geselecteerd.

De uitvoering van het bouwproject wordt door onze eigen ervaren projectbegeleiders gecontroleerd en begeleid. Zo waarborgen wij niet alleen een goed bouwresultaat maar tevens een goed ontwerp- en bouwproces.

Woningen van deze kwaliteit zijn al realiseerbaar vanaf € 330.000,- (€ 380,- per m3) incl. btw en architecten- honorarium (excl. keuken en sanitair).

Wij hopen dat u via deze site een goede indruk zult krijgen van de mogelijkheden en wij nodigen u uit voor een vrijblijvend gesprek met één van onze architecten.

Atelier 3 Holevoetplein 303
3925CA Scherpenzeel

033 - 455 95 99

www.atelier3.nlBezoek website bedrijf
Deze pagina delen
Bestel nu een proefnummer Kavel & Huis