Architect2GO

Een eigen huis bouwen is een leuk en inspirerend proces waarin opdrachtgevers op zoek gaan naar wat zij mooi, comfortabel en prettig vinden. Onze taak is om hen daarin te begeleiden en te inspireren met creatieve mogelijkheden en oplossingen. De meerwaarde van een architect is om het alledaagse om te zetten in niet altijd voor de hand liggende ontwerpoplossingen. Zo wordt een droomhuis een echt maatpak; bijzondere oplossingen voor unieke opdrachtgevers zonder het budget, duurzaamheid en functionaliteit uit het oog te verliezen.
Onze ontwerpen zijn hedendaags, passen in hun omgeving, worden met oog voor detail ontworpen en moeten voelen als een warme jas. Met veel plezier maken wij totaalconcepten waarin interieur en exterieur naadloos op elkaar aansluiten
Naast ontwerpen, kunnen wij ook het bouwproces begeleiden en veel werk uit handen nemen. Al meer dan 10 jaar begeleiden en adviseren wij particulieren van concept tot en met oplevering. Dat maakt ons een expert in particulier opdrachtgeverschap en verbouwingen.

Architect2GO Gasthuisplaats 1 (De Zuster2.11)
2611BN DELFT

06 462 354 50

www.architect2go.nlBezoek website bedrijf
Deze pagina delen
Bestel nu een proefnummer Kavel & Huis