architect eigen huis/ Appel architecten

 

Bouwen is leuk!
Elke keer als we aan een droomhuis mogen werken gaan we met super veel enthousiasme aan de slag. Het is ontzettend leuk en eervol om de droom van een opdrachtgever te mogen realiseren.

Wij vinden dat het bouwen van je eigen huis, moet zijn als een droom die uitkomt (en geen stressvol, financieel debacle). Met tekeningen, 3d-modellen en lange gesprekken motiveren en inspireren wij jou om samen met ons het perfect passende ontwerp te maken. Tegelijkertijd zijn we altijd eerlijk en realistisch over de verwachtingen die je bij het dromen mag hebben en laten we dus geen luchtkastelen zien. Dit realisme vraagt om actuele kennis van bouwtechniek en bouwkosten, maar ook van bouwproces en regelgeving. De ervaring aanwezig in ons team zorgt dat we alle opgaven perfect kunnen begeleiden en adviseren van initiatief t/m ingebruikname.

Elk project is uniek en bijzonder. Echter al onze ontwerpen kenmerken zich door onze visie op duurzaam bouwen, zowel qua energie, materialen als onderhoud. Onze ontwerpen zijn ontdaan van opsmuk en verrommelende installaties. We houden van materialen die mooi zijn en blijven, toegepast in details die écht passen bij ontwerp

architect eigen huis/ Appel architecten Middelstegracht 89 O
2312TT LEIDEN

071-542 6172

www.architecteigenhuis.nlBezoek website bedrijf
Deze pagina delen
Bestel nu een proefnummer Kavel & Huis