WoonSubliem

Over WoonSubliem
Een lang gekoesterde wens gaat voor menig particulier in vervulling bij aankoop van een bouwkavel. Bij het concretiseren van een ontwerp op deze bouwkavel komen vele aspecten kijken. WoonSubliem helpt u bij het uitvoeren van uw wensen. Van ontwerp, bouwen tot wonen.

Particulier
Als u een bouwkavel tot uw beschikking heeft en u wilt gaan bouwen, schakel dan Woonsubliem in. Wij begeleiden het gehele bouwproces van stoeptegel tot oplevering en zorgen dat uw huis geheel naar uw eigen wensen wordt gebouwd. Hiermee nemen wij u vele zorgen uit handen. Daarnaast bewaken wij uw budget zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Voor huis- en grondeigenaren
Bent u in het bezit van een bouwkavel of een perceel met daarop een woning? WoonSubliem kan door middel van een ontwikkelingsovereenkomst uw bouwkavel ontwikkelen waarbij de winst en risico gedeeld worden conform de overeenkomst. Heeft u een slecht verkopende woning? Deze kunnen wij ook herontwikkelen door middel van een ontwikkelingsovereenkomst. Deze win-win situatie zorgt dat kennis en investeringen op de juiste plek blijven waardoor uw locatie meer oplevert dan bij een vrije verkoop.

Een eigen huis bouwen op uw eigen locatie?
Het is ons een genoegen uw ontwerp te schetsen en uw bouwaanvraag te verzorgen. Uw wensen kunnen wij op tekening verwerken waardoor wij samen een aanbesteding kunnen houden. Hiermee bespaart u op uw budget en verdient u onze kosten met gemak terug.

Tegen een vaste vergoeding zullen wij deze werkzaamheden voor u uitvoeren, dit in heel Nederland. Het eerste oriƫnterende gesprek (bij u aan huis) is volledig gratis.

Deze pagina delen
Bestel nu een proefnummer Kavel & Huis