WnS Architecten

WnS Architecten is opgericht in 2007 door de huidige eigenaren Jörg Wartewig en Dave Smelt. Wij zien onszelf als alleskunners met de ambitie om dat ook te zijn. Diversiteit geeft ons inspiratie. Geen uitdaging gaan we uit de weg.

WnS Architecten is ambitieus, betrokken en ontzettend gedreven. Wij willen de drempel naar architecten verlagen en staan open voor elke opdrachtgever, particulier of professional. Ons perfectionisme maakt dat elk project tot in de kleinste details ontworpen wordt. Binnen elk budget zoeken wij naar het maximale resultaat.

De architecten bij WnS Architecten staan ingeschreven in het Architectenregister.

WnS Architecten heeft zich als doel gesteld om meerwaarde te creëren.
Meerwaarde in haar ontwerpen
Architectonisch moeten onze ontwerpen een toevoeging zijn aan haar omgeving. Herkenbaar en passend. De ontwerpen creëren een meerwaarde voor de leefbaarheid, het comfort, gebruiksgemak en de beleving.

Meerwaarde in haar dienstverlening
De wensen van onze opdrachtgevers staan centraal in onze werkwijze. Elke opdracht is uniek en vraagt om maatwerk. Open en helder communiceren op basis van enthousiasme en vertrouwen zien wij als de belangrijkste bouwstenen voor het behalen van een maximaal resultaat.

Op detailniveau wordt de kwaliteit van het eindresultaat bepaald. Details bepalen de sfeer, uitstraling, onderhoudsgevoeligheid, duurzaamheid, prijs en functionaliteit van een bouwwerk. Door onze kennis, ervaringen en oneindige drive tot verbeteren kunnen wij voor elke opdracht een meerwaarde in het proces zijn.

Als bureau zijn wij altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden, maar ook naar het beste in ons zelf om te kunnen verrassen en vernieuwen.

Deze pagina delen
Bestel nu een proefnummer Kavel & Huis