Lighthouse Living

LIGHTHOUSE LIVING

Heb je altijd al gedroomd van je eigen huis bouwen met veel ruimte, licht en sfeer? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat staan waar je de tijd vandaan moet halen? Dan biedt Lighthouse Living de oplossing. In 7 simpele stappen kun je nu je eigen huis ontwerpen, helemaal compleet met een eersteklas afwerking. Kies zelf uit onze sfeervolle leefbare ontwerpen die naar eigen smaak zijn samen te stellen. Dan kan het bouwen beginnen op een door jou uitgekozen plek.

Samen met Lighthouse Living kom je zo tot een sfeervol, leefbaar eigen huis dat helemaal compleet met afwerking naar jouw smaak wordt opgeleverd. Exclusief wonen hoeft niet bij dromen te blijven.

INTERIEUR

Omdat we de binnenkant net zo belangrijk vinden als de buitenkant, hebben we voor de interieur afwerking ook gekozen voor kwalitatief hoogwaardige materialen. Om je te helpen in het keuzeproces van het samenstellen van de afwerking hebben we diverse interieur-afwerkingspakketten voor je samengesteld. Je kunt kiezen uit onze Comfort afwerking of uit een van onze luxe sfeer pakketten. Binnen deze pakketten hebben we een selectie voor je gemaakt van sfeervolle bij elkaar passende materialen waaruit jij kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan deuren, tegels, sanitair en verlichting. Daarnaast kun je een keuze maken uit een ruime selectie designkeukens en luxe vloeren zoals eikenhouten vloeren en gietvloeren. Zo zijn er genoeg keuzemogelijkheden, maar wordt het kiezen makkelijker gemaakt en blijft het overzichtelijk.

 

 

 

Deze pagina delen
Bestel nu een proefnummer Kavel & Huis