BB Architecten

We zijn trots als een bijzonder ontwerp, vooruitstrevende techniek èn een dik tevreden klant samenkomen in een gebouw. Daar wordt het beste gewoond, gewerkt en gerecreëerd.

Voor een middelgroot bureau is het uitzonderlijk om alle relevante disciplines in huis te hebben. Zo kunnen wij vragen omtrent wet- en regelgeving zèlf beantwoorden, snel en onafhankelijk. Ook energienormen nemen we bij voorbaat mee in onze eigen epc-berekingen. Zeker in transformatieprojecten, waar oude structuren moeten voldoen aan nieuwe normen, is dat méér dan prettig. Bovendien beheersen we de technologie voor een volledig open ontwerpproces in 3D. Alle betrokkenen, dus óók klanten, kunnen op elk moment inloggen om de status van een project te bekijken. Daarmee lopen we voorop in Nederland.

Visie.
Ontwerpen van BB Architecten kenmerken zich door heldere, herkenbare vormen. Leesbaar, noemen we die. Je kunt goed zien hoe een gebouw in elkaar steekt. Binnen dat kader experimenteren we met materialen, technieken en toepassingen, zodat onze architectuur een heel eigen signatuur heeft. Onze ontwerpen lokken altijd een mening uit, zonder daar nadrukkelijk om te vragen.

Deze pagina delen
Bestel nu een proefnummer Kavel & Huis